fbpx

Teppekonsulentene

hjem / Tepper

Tepper Oslo

Teppekonsulentene er en lokal leverandør av tepper i Oslo til det private, offentlige og bedrifts markedet. Vi leverer tepper i mange former og varianter, til mange forskjellige bruksområder. Vi har i en årrekke levert tepper til private husstander, hoteller, restauranter, kontorbygg og kjøpesenter i Oslo og Akershus. De fleste kundene våre holder til i området rundt Majorstuen, men vårt mål er å være en aktuell teppeforhandler for hele Oslo by.

Vi er en allsidig forhandler som leverer alt fra tepper til trapp, vegg til vegg tepper og tepper i ulike størrelser, former og kvaliteter. Vi forhandler også sisal teppe og ull tepper, og har allsidige løsninger innen gulvlegging.

Teppelegger Oslo – nøyaktighet og presisjon gir best resultat.

Vi er en profesjonell teppelegger aktør som har bistår med teppe legging i og rundt Oslo. Vi har lang erfaring med å legge gulvtepper og hjelper deg alltid, slik at du får det beste resultatet. Skal sluttresultatet bli bra så kreves det erfaring, fokus og gode teknikker.

Det har Teppekonsulentene. Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjennom hele prosessen fra valg av teppe, til det er ferdig lagt.

Teppekonsulentene AS

E-post: post@teppekonsulentene.no

Telefon:
22 60 48 48

Adresse:
Majorstuv. 31 A, 0367 Oslo